Шпагети Вестерн музика на Охрид фест

Не сум љубител на Шпагети вестерн, не се воодушевувам на филмови каде Клинт Иствуд со еден куршум убива тројца, ама Енио Мориконе во Охрид... ова е вест. Штета што нема да можам да сум таму. За тие што не знаат, Енио Мориконе е композиторот на музиката од Добариот, Лошиот и Грдиот. Еве како изгледа тој да диригира во живо:

CONVERSATION

0 comments:

Back
to top