Не е виц жими мајка

Си праат муабет Јуџи (Народна Република Кина) и Сасан (Исламска Република Иран) муабет. Јуџи му покажува на Сасан слики од нејзиното родно место во Кина, некое си мало градче со 5 милиони жители, и стигаат до една слика со едно многу слатко кутре. Јуџи се растажува целата.

Јуџи: Ова е моето куче.
Сасан: Баш е слатко.
Јуџи: Пред недела дена ни се изгуби не можеме да го најдеме.
Сасан: Иииииииииии, може ти го изел некој!!!

CONVERSATION

0 comments:

Back
to top