За мене

Кој не ме знае, еве сумНеколку рандом факти за мене
 • #НаТочак
 • Гласна сум, гласно зборувам и ќе се сметам себе си за реализирана особа кога ќе успеам да ги ставам гласните жици под контрола
 • Не додавам луѓе на ФБ ако не се знам лично со нив. (Има исклучоци, но ова важи во 99% од случаите) На другите социјални мрежи стојам на располагање.
 • Обожавам накит ала Касандра 
 • Навивам за Надал
 • Одбивам да имам било што со луѓе што имаат жолто во ушите и црно под ноктите
 • Убедена сум дека имам ѓупски гени
 • Потајно навивам во себе да има ријунион на Dire Straits и Led Zeppelin
 • Да имам моќ, турбофолкот ќе го забранам со закон. На кој не му паше - Австралија.
 • Од мирисот на варено јајце добивам инстант нагон за повраќање
 • Проколната сум со комшии што имаат нагон за реновирање
 • Сабина од Амазон ТВ ми е муза и непресушен извор на инспирација
 • Го обожавам Гугл, ги користам и ќе ги користам сите негови можни сервиси додека не се појави нешто подобро
 • Од глувци се плашам бетер слон
 • На свадби играм оро додека не ми откажат нозете
 • Омилено благо ми е тулумба... уствари се што е попарено
 • Колекционер на пивски чаши, гордо крадени по пабовите низ светов
 • Еден од најсреќните моменти во мојот живот беше кога положив Физика 2
 • Не го разбирам концептот на растење/опаѓање на акции на берза
 • Името не го давам. И не, не сум цинична. 

CONVERSATION

Back
to top