Во новата година посакувам...

... да престанам да налетувам на пацери
... ВМРО да не е веќе на власт
... луѓето во македонија да научат да чекаат ред во праволиниска формација
... да гледам што повеќе луѓе #НаТочак. Не е сиромашен оној кој вози точак, сиромашен е оној кој недостатокот на сантиметри кај својот полов орган и нереализирањето на личен и професионален план ги надоместува со кубикажа на кола
... да научам некого да вози точак
... да си купам нов точак
... после толку кичмење и вежбање конечно да успеам да влезам во старите фармерки
... да бидам поодговорна
... да доаѓам на работа на време
... да можам да си ја контролирам децибелажата на гласот
... кучето на комшиите да престане да квичи

... сестрите да ми дозволуваат почесто да ги бацувам
... да падне снег у Маврово
... Аца Лукас ниеднаш да не дојде во Македонија


А на вас ви посакувам само здравје, другото - Хорхе стајл - што е ваше ќе си дојде.

CONVERSATION

0 comments:

Back
to top