Кај што...

Кај што улиците не се пат, туку сопатник.
Кај што студот не ти е непријател, туку предизвик.
Кај што темницата не е страшна, туку романтична.
Кај што самотијата не е тага, туку самосталност.
Кај што галамата не е нервоза, туку инспирација.
Кај што стигаат сметките за парно.
Дома.


CONVERSATION

0 comments:

Back
to top