Креативност до јаја

Погледнете што и за колку пари е продадено пред недела дена на eBay. (За неупатените, Карл Теодор цу Гутенберг е бившиот германски министер за одбрана, кој што неодамна си даде оставка бидејќи се дозна дека неговата докторска дистертација е чист плагијат)

Guttenberg tastatura

 

Да живее Веб 2.0!!!

CONVERSATION

0 comments:

Back
to top