Предбожиќно

Пред некое време добив молба од едно другарче да напишам пост за предбожиќната атмосфера во Германија. И му ветив дека ќе го направам тоа. Со мало задоцнување, следат слики од снежната Фулда во Декември. Изволте!

SL274560

SL274570

SL274574

10122010053

10122010061

CONVERSATION

0 comments:

Back
to top